Simpel & slim

Laagstaande zon?
Zet uw bedrijf in het zonnetje met de SideSun!

Exclusief bij Beba Promotions: met de SideSun heeft u nooit meer last van de laagstaande zon tijdens het autorijden. Deze originele give away kunnen wij leveren in alle kleuren en uiteraard met uw logo of tekst. Een slim weggevertje met een hoge attentiewaarde.

U kent het wel: aan het eind van de werkdag rijdt u naar huis, met uw blik op de auto voor u en de radio aan. Maar opeens is daar die vervelende laagstaande zon. De zonneklep of zonnebril helpt even, maar niet wanneer de zon opeens door uw zijraam schijnt. Dat is niet alleen hinderlijk en warm, maar ook levensgevaarlijk.
Slimme oplossing
De SideSun is de nieuwe en uiterst slimme oplossing voor dit alledaagse probleem. Geen gedoe met zuignappen die uw raam vervuilen en loslaten, maar simpel even de SideSun tussen uw portierraam en het rubber schuiven en weg is de laagstaande zon. Hij is gemakkelijk te plaatsen en te verschuiven en dankzij de slimme vormgeving past hij in iedere auto. De SideSun is exclusief ontwikkeld door BeBa Promotions en wordt gemaakt van duurzaam en recyclebaar kunststof.


Plotseling wordt u verblind door 
de laagstaande zon
   
De SideSun kunt u gemakkelijk
plaatsen en verschuiven

Duizend-en-één mogelijkheden
Deze SideSun leent zich uitstekend als promotiemiddel, give away of service-artikel en de toepassingen zijn dan ook eindeloos. Slimme autoverhuurders leveren elke auto met een gratis SideSun. Dat verlaagt het risico op ongelukken en vergroot de naamsbekendheid. Verstandige verzekeraars geven ze weg als effectief promotiemiddel voor hun autoverzekering. Maar wat dacht u van de introductie van een nieuwe zonnebrand, zonnige kortingen in een warenhuis of oogverblindend voordeel bij een opticien? Alles kan.

Uw bedrijf in het zonnetje?
Wij kunnen deze SideSun leveren in alle denkbare kleuren en voorzien van uw logo en/of tekst, ook dubbelzijdig. Zo houdt de automobilist de zon veilig buiten en zet u uw merk of onderneming extra in het zonnetje. Wij kunnen bovendien razendsnel leveren, in elke gewenste hoeveelheid.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze SideSun en de mogelijkheden voor uw bedrijf of campagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een telefoontje naar 31 622 449 924 of een e-mail naar bart@bebapromotions.com is voldoende.